Friday, November 21, 2014

Rindu.

Hey.. Assalamualaikum.

Rindu. Iya aku rindu. Sudah sekian lama tidak menge-post entri baru di belog kesayangan luna fantasiku ini. Hihi makin besar makin busy, sampai tak sempat nak update apa-apa. Eleh, macam la ada orang rindu kita kan? Perahsantan sangat la kita ni. Tapi mana tahu ada stalker abadi ke yang selalu mai jenguk belog kita yang tak berapa nak famous ni. Kah kah. 

Dah masuk penghujung tahun 2014, baru terfikir nak kembali blogging. Memandangkan sekarang tengah menjalani latihan industri atau practical lebih senang, so waktu renggang yang boss tak bagi kerja kita manfaatkan untuk perkara yang sepatutnya, ye dok? Daripada duk hadap screen pc on yahoo mail, on gmail, lepas tu minimize tengok folder kat pendrive pula. Acah-acah tengah buat kerja, padahal.. Kita sorang je tahu betapa lepunya bila tak ada kerja.

Jadi, bila tak ada benda nak buat so tiba-tiba macam semua benda dekat google aku search. Daripada nama orang ke profile company practical and then terdetik pula nak stalk blog page famous blogger. Contohnya, belog keknisdena bahrinfatin liyana, dan irine nadia. Habis older postsss di godeknya sebab terlampau bosan. Bila buka blog sorang-sorang, bukan cuma baca isi kandungannya. Tapi, tengok sekali cara penulisan mereka. Cantik, kemas, bahasa yang digunakan pun tak santai sangat tak formal sangat. Orang kata sedang-sedang gitu haaa. 

Kalau nak tengok penulisan karya blog mereka, click je dekat nama-nama mereka kat atas tadi okay?

Nanti kita update blog lagi okay? Nak ready untuk balik. Bye.
Assalamualaikum.



Salam sayang,
Hanis Sh.





|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara