Wednesday, February 20, 2013

I'm so happy with my life right now.


 
Assalamualaikum.
Lama sudah tidak bersua, apa khabar anda semua? *ajet ajet retis*
Hahaha, just for fun dearies. How about your life everyone? Is it everything okay?
Good to know if everything's okay. Me? I' sooooo happy with my life right now :D Walaupun orang datang dan pergi, tanpa memberi sebab dan bukti. Tak mengapa, hanis tak perlukan orang yang tak perlukan hanis. Korang pun kan? Buat apa kita berharap pada sesuatu yang tidak pasti, bukan?
 
Hanis harap korang pun gembira dengan hidup korang. Trust me, enjoy your life while you have people you love around you and appreciate them while you still have them. Or, you will regret! Keep my words. Hanis pun bersyukur sangat dengan apa yang hanis punya sekarang. Family, friends, love and He's the one, Allah s.w.t. They're always be by my side when I need them. Or better called when I'm upside down. And I don't care what people gonna say about my life, as long as Hanis tahu apa yang betul apa yang salah. Kan? Dan asalkan Hanis bahagia dengan life Hanis. Tak kacau orang, tak masuk campur hal orang lain.
 
Hanis cakap macam ni just untuk jadikan pengajaran je :) We take the positives and throw away the negatives. Ignore people who always talking bad about you and think about people who always be there for you. That's all.
 
Smile always everyone while you have teeths! :D
 
 
 
 



|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara