Friday, January 6, 2012

First Day.

Hello and Assalamualaikum.
Wohooo me so rinduuu dekat ini belog. Lama dah kut tak update entri baru. Busy katanyaaaa! :P
Almaklumlah, sekolah pun dah start kan? Okay awak, kita ni budak sekolah lagi. Tapi hanya untuk tahun ni je. Tahun depan kita tak jadi budak sekolah dah. *muka bangga*.
Muehehe. So macam mana first day korang sekolah? Best? Or ada yang tak semangat nak pergi sekolah? Chopchop! Mana boleh tak semangat. Semua mesti ada azam baru kan? Mesti rajin ok. Jadikan tahun ni lebih baik dari tahun lepas. :)
First day hanis hanya boleh cakap agak memenatkan tapi tetap best. Yang penatnya sebab first day sekolah dah belajar, muahaha. Takdalah, gurau je. Class hanis kat tingkat tiga tau. Oomakk, bayangkan everyday naik turun tangga tu fuhh fuhh rasa macam boleh kempis lah segala gala yang kembang tu muahaha. So sesiapa nak mengempiskan dirinya in express way, silalah masuk class saya. *okay merepek*.
Tahun ni hanis jawat jawatan sebagai setia yang tak berapa nak usaha. Hahaha. Sri Nzw punya kerja lah semua ni. Sukasuki punya monitor. Okay takpe, hanis akan cuba lakukan tugas apa yang patut dengan baik dan berdedikasi cewah! Shazlino pulak tahun ni jadi Ah Long. Hari hari kutip duit, hahaha. Sekejap-sekejap ada je orang yang dia nak minta duit. Memeyyy serupo Ah Long. Muahaha.


  
Amoy kecik ni anah buah hanis. First day sekolah darjah 1. Comel kan? Oomak dia paling tinggi k dalam class. Me get jealous much much. Tup tup nanti dia lagi tinggi dari hanis. Gosh memang tak ah. Hahaha kena makan calcium lebih lepas ni :P


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara