Tuesday, January 24, 2012

Cuti lagi cuti lagi ^^


Hi awak. Assalamualaikum. Tak jawab dosa, kalau jawab dapat pahala :)
Wuuu wuuu, lama sungguh kurasa tidak meng-update belogku ini Rindu me tak? Haha. Busy sangat haih, ni pun dapat spend time sikit sebab cuti raya cina. Eh eh, happy chinese new year! Even lambat sehari, tapi still wish lagi kan. Tapi persoalannya, ada ke chinese masuk belog hanis ni? Haha. Jeng jeng jeng ^^
Cuti ni korang pergi mana je? Buat apa je? Ni mesti duduk terperap kat rumah online online dan online kan? Haa yang mana buat homeworok tu, good girl/boy. Teruskan perjuangan anda acewah!
Homework gua banyak. Nak kena hafal surah lagi. Petak kepala gua babe petak T.T
Tapi takpa, demimu SPM gua sanggup buat apa saja. Walaweh ada rasa nak hentak gua? Sini kalau berani. Hahaha, gua ramai bodyguard nanti dorang kasi sekeh sama lu baru tahu :P Siapa nak jadi bodyguard gua kasi inform isi borang. Haha. Eh apahal tetibe gua jadi gangster ni? Haha. Tak padan ah gua jadi gangster. Gua ayu babe. *muntah*. Hahaha.
Okay turn back to real hanis. Hmm hmm, korang tolong boleh? Tolong buat homeworksss hanis. Please please? Haha ada rasa nak lambung hanis tak? :P For sure, im just kidding. Kinda bored this holiday. And one more, im really really miss my abe aim. Ehems *cough*. Patah semangat dapat jumpa sekali je sebulan. Korang hado macam ni? Takdo kan? Haha. Bila sekali dah jumpa tu, heaven gila wa cakap sama lu. Haha mula dah. Bedebah heartbeat wa laju menggila. Rasa nak henyak tumbok himpap belasah je dia. Haha. Oupss sorrayyyyy! Geram sangat T.T
"Awak, nanti awak dah genggam segulung ijazah baru awak dapat sarungkan cincin tu dekat jari manis saya". Haha pulak lagenda budak evil keluar kat sini.

Okaylah, moral of this entry, belajar rajin-rajin taw. Haha. Bye bye ^^

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara