Wednesday, December 7, 2011

Wordless Wednesday :/



Hello, nama saya Garfield. Saya suka makan. Ikan tu favourite food saya. Whiskas juga! Tapi sebagai makanan tambahan je. Mwehehe. Tengok la mata saya, bolat kan? Haa jealous lettew. Ni natural taw. Tak pakai contact lens mahupun eyeliner :P Tahu anda jealous. So if nak cantik macam saya, makanlah whiskas dan tambah sedikit protein iaitu ikan. Hahaha.

Continue ---->
Hi readers! How are you today? Is it everything's okayy?
Sorry kalau mula2 post dah loya buruk. Biasalah tu, lumrah blog :P
So, motifffff? Just want to show you how if im getting bored. Exactly like this comel's cat! Mwehehe. Ni nak mengadu ni. Hanis bosan sangat cuti ni. Sangat sangat okayy! Cuti hanya terperap dekat rumah. Holiday tanpa holiday sangat menyebelin tahu? If takfaham buat2 ler faham yee adik2 sekalian. :) Angguk ramai ramai meh. Okayy good ^^
Haih, bytheway Ombak Rindu sudah tujuh hari menayangkan ceritanya di pawagam2 seluruh Malaysia. Korang dah tengok? Me belum tengok. Sedih la cemni. Dah kempunan tau tak nak tengok cerita tu, semua gara2 tiket habis. Sabar jelah :'( Yg dah tgk tu, untunglah kan. Me get jealous with you. Tak kira tak kira, nak jugak tengok. Wajib :D



|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara