Wednesday, December 14, 2011

Now You Can! ^^

Today is 14th December 2011. Haa siapa tahu hari ni hari apa? Put up your handS pls :D Haaa, hari ni kan hari rabu. Hehehe. Bagus anak-anak! Mwehehe. Bytheway, actually hari ni hari peluk sedunia taww. Hughug day! Yeppp me baru tahu tadi dekat twitter kecoh. Haha. Meh hug sikit meh :O Atoto omeyynyaaa ♥

So, apa motif 'Now You Can' ni kan? Siapa yang taktahu tu, meh sini hanis kasi tahu. Heee, Now You Can ni kiranya macam trademark online concert by Yunalis Zarai yang dikuasakan oleh Hotlink. Yeahhh! Yang baru je berlangsung pukul 8pm tadi. Alaaa this concert is via online. Tengok thru laptop saja. Pecah rekod tau! :) But but, haaa ada but tu. Hanis tak dapat tengok la. Wa manyak sideh ohh, wa crying crying sampai banjir. Haha okay tipu je :P Sebab hujan, so line wifi jadi hampeh. Not responding selama 15mins. Hanis memang tak duduk diam masa tu. Huh tapi takpa, this 19th Dec ada lagi tapi bukan konsert. Just MV maybe. Just wait and see. Eh eh, just for 10,000 first yang register online konsert ni je boleh tengok. Harap maklum ^^

Eh eh, tengok tu ada nama iteee lah :D

Haaa, tu diaa bukti 14 minit sebelum tu hanis dah log in taww. Tup tup hujan. Haih kacau daun betullah :O It's alright it's okay. Hehe, i'll always support you, Yuna! ♥






|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara