Saturday, December 10, 2011

In love.

  Hi readers ^^
So, lagi beberapa hari je budak-budak sekolah nak kembali bersekolah. Huh! Me rasa tak sabar nak pergi sekolah dengan environment yang baru. First day sekolah mesti kelas 5A dinobatkan sebagai kelas paling riuh antara kelas-kelas yang lain. Walaweh! Tak sabar nak rebut tempat duduk, jumpa classmates, jumpa cikgu-cikgu yang sama, dan nak bersedia sebagai calon SPM 2012 :D

Okay, memandangkan hanis takda idea nak post apa, so then hanis nak share sikit pasal ceriteracinta hanis. Walah, ayat nak umphh je! Haha. Okay, tak silap hanis every thursday kat KBSW ada program DreamTeam kan? Heyy, me baru follow program tu. Best! Baru tengok dua kali. First masa Girl's Generation. Second, masa Block B. Hehe kalau tengok je program tu, tak sah kalau tak gelak. Seriously :/ Apatah lagi kalau tengok sensorang, memang gelak tak ingat dunia sebab game dia kelakar. Tapi kalau ada orang join tengok sekali tu, gelak kena control-control ayu sikit ^^ Hehe.
So, for the second time I watched that program, masa tu group Block B kan yang bertanding? Then, I have falling in love with someone from the group. Alaaa yang paling comel tu! Wanna know who he is?

It's JAEHYO!


Oh my god! Comel yang amat. Me meltingg :O Suka lah! He's mine mine mine. Nichkhun too! :P

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara