Monday, December 19, 2011

Four turn to Five.



Hi and Assalamualaikum ^^
Ohoi hoi, lip lap lip lap dah nak start sekolah balik dah kan? Lagi dua minggu je kan? But, me masih belum buat apa-apa preparations pun. Sedih kankan? Haha. So tahun depan jugak dengan rasminya saya menjadi calon SPM 2012. Wuuu takut takut gue seraaaaammm :O
So, dengan ini saya berharap agar tahun depan saya dan juga rakan-rakan seperjuangan saya menjadi lebih baik dari tahun sebelumnya. Learn from the past mistakes. Okay? Hanis jugak berharap pelajar-pelajar 5A tahun depan akan lebih bekerjasama dan saling bertolak ansur antara satu sama lain. Kita belajar sama-sama, kita berjaya pun sama-sama! ^_^
Class 4A akan tetap menjadi kenangan terindah. Walaupun hanis masuk class tu lambat, dan ada orang yang kurang senang dengan hanis, but lama kelamaan dorang semua okay. Semua baik-baik belaka. Terima kasih korang, terima kasih sbb dah terima hanis masuk kelas tu. Luckayyyy me :D

Okay korang, tahun depan kita mesti jadikan 5A sebagai contoh kelas terbaik. Yeahhh! 
Tingkatkan prestasi, Kurangkan kontroversi. 


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara