Friday, November 11, 2011

Guys, let's!


Assalamualaikum. Tak jawab dosa, kalau jawab sayang xP
Okay, tadi hanis blogwalking taw. Terlebih rajin pulak hari nie disebabkan oleh kebosanan yang amat dassat setelah babyboo saya balik. Huh emo kejap. Ok let's sambung!
So, tengah blogwalking blog someone nie, then hanis jumpa ini!
Ok please scroll down your mouse. Eh eh eh, bawah sikit bawah sikit. Ok stop! xP
Hm hm hm before tu, please play this video so you'll know who's this.



Kenal tak anak anak? Oooooups, kalau kenal bagus lah. Kalau yg mana tak kenal tu, meh sini hanis kenalkan. Taraaaaaaaaaaaaa! Ini lah Mat Luthfi. Alaaa yg tu, takkan tak kenal kut? Actually, hanis pun baru kenal dia ni. Kahkahkah, macam hampeh. Rasa nak cubit tumbok tembak or any else? Silakan, muehehe xP
Dia ni youtubers. Vlog terhebat lah jugak, dassat gitew kan? For the first time hanis tengok his vlog, omg omg suka gila gila. Dengan loghat kedah ke penang entah tu, aww comel. Then apa yg dia sampaikan memang ada logiknya kan? Both of this video hanis suka sangat sangat! Tengok banyak kali pun tak bosan. So enjoy yeah watching this video? Ok that's all for today. Eh btw, tarikh hari ni lawa. 11/11/11. 

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara