Friday, November 25, 2011

FourA's



Hi and salam 1Malaysia.
Haih lama betul tak update blog kan. Rindu pulak rasanya. Nie semua kes internet kena potong. My brother lah nie! Sabo jelah haih. Hihi takpa, lepas nie maybe boleh guna balik aa. InsyaAllah. Now pun update kat mcdonalds rahmans. Huhhh, korang nampak apa gambar atas tu? Haaaa, tu lah my buddies. Comel kan mereka? Saya jugaaa! Ahaha perasan sekejap :|3
Sepatutnya post nie di'post' selasa yang lepas. Sebab gambar ni disnap masa jamuan kelas kat rumah anwar. Tapi tu lah, malangnya tak terpost pulak kan. Sorry guys.
Best lah jugak en. Ada makan-makan. Bakar ayam bagai, tapi seketul ayam pun hanis tak dapat rasa. Tak nikmat langsung! Ahahah. Kesian kat hanis kankan? Mari angguk ramai ramai :O
Banyak lagi gambar jamuan nie, kalau nak usha usha tu mai singgah mukabuku saya. Ok?

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara