Sunday, October 30, 2011

Super Sunday! ♥

Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to Hanis,
Happy birthday to me!

Hehe gimmick je tu, dedicate birthday song untuk diri sendiri sebab takda yang nyanyikan pun. :'(
Weeeeee, dengan bangganya saya ingin memberitahu satu dunia yang sayaaaaaaa dah enam belas tahun! Hahah saya suka buat lawak malam-malam buta. :P Hehe betul lah kan. Ok today is 30th Oct 2011. Tarikh yang amat bermakna buat hanis.
Tepat jam 11:50 pagi pada 30th Oct 1995 di Hospital Universiti Kuala Lumpur, kedengaran bunyi tangisan seorang bayi perempuan yang sangat comel yang baru selamat dilahirkan! Hahah aww aww. Budak comel itu dilahirkan secara tidak normal ataupun operation. Omg, sakitnyaaa kan? Budak comel tersebut diberi nama Hanis Shahira. Uh sekali dengar macam 'omg omg shoo shuweeet!' Dua kali dengar? Omg omg, rasa nak lempang je. Hahah. Ok, sekarang kita dah enam belas tahun. Dah besar tau! Takda siapa boleh buli buli kita dah. Kalau awak buli kitaaaa, kita report dekat mak kita. Hihi :P
Ok, dah ada chance nie. Kita nak cakap terima kasih, thankyou, nandre, toche, kamsahamnida dan yang sengakatan dengannya kepada semua yang sudi menge-wish birthday saya pada hari ini. Tak putus putus ok orang wish mula dari facebeghuk sampailah ke texting. Terharu sangat-sangat! Really really appreciate it. :)
And and, tahniah saya ucapkan kepada Shazlina kerana menjadi orang pertama yang wish pada masa saya dilahirkan. Faham tak? Ok mari angguk ramai-ramai. Tahniah jugak kepada Najihah sebab jadi orang pertama yang wish tepat jam 00:00 am. And to my Mr.Nerdo, thanks ada di sisi saya masa hari terpenting saya nie.

Saya sayang awak semua!

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara