Saturday, October 22, 2011

Shoes-holic.

E05-GOFGZX-21: The Sweet Pink Ribbons (Grey)

Taraaaaaaaaaaa! Sedang saya membelek-belek satu blogshop, saya terjumpa ini. Uwaaaaaa, comel kankan? Saya memang gila kasut, uh not only shoes. Banyak lagi. Oh saya boleh kena 'sawan' kalau nampak benda benda comel macam nie. Terkejut? Hahah. No wonder lah kan, nama pun penggila kasut. Banyak kan type of shoes? Tapi saya prefer flat shoes. Sebabnya, senang nak pakai. Pergi mana mana event pakai flat shoes pun boleh. Heels, wedges pun saya suka. Tapi saya pakai time formal saja. Kalau nak pergi wedding, nak beraya sakan, baru pakai. Hehe biasa lah, girls :)
Eh sukaaaa lah tengok flat shoes nie lama lama. Rasa macam nak beli sekarang jugak. Tapi susah kan kalau nak online shopping? Satgi tak pasal pasal saiz kaki tak sama dengan kasut. Kan rugi tu? Huuh sigh lagi. Comel woaaaa, geram geram geram! It's okay, nanti kitew outing kitew cari awak yee kasut? Haha.

Ok ok, later updates! Wait for my next entry :)
Morniteeeee readers >_<

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara