Wednesday, October 5, 2011

Awak, baca sini.

We shared smiles,
We wiped the tears and through the years,
Our friendship has grown along with us,
You are truly, truly wonderful part of my life.

This is for you, Nurshazlina Abd Ghani.
...
Awak, kitew sayang awak sangat-sangat. Kitew terharu sangat bila baca entry awak tu. Aww, so sweet lah. Kitew suka sangat. Awak sayang saya tak? Hihi menggedik kejap. Awak tahu? Kitew anggap awak macam kakak kitew sendiri tau. Awak tempat kitew mengadu segala masalah. Awak selalu pinjamkan telinga awak untuk kitew kankan? Even kita selalu terasa hati sesama sendiri, tapi awak tak pernah mengalah untuk selesaikan masalah tu. Awak banyak bagi nasihat dekat kitew. Awak jugak banyak buat kitew jatuh hati kat MR.A nama sebenar. Tapi tu semua dulu. Hehe. Awak jugak telah mencetuskan kontoversi sehingga ada yang cakap kitew nie pakwe makwe. Haha so sweet! Dorang tu semua jealous. Kankan? Hehe.
Awak, kitew mintak maaf sangat sangat sebab kitew rasa dah banyak salah kitew buat kat awak termasuk yang sengaja atau tak disengajakan. Haha. Kitew harap awak boleh carry on lagi dengan kitew. Yelah, mana tahu nanti awak bosan sebab kitew kan mengada ngada. Hek. And and, sorry tau sebab still takboleh jadi yang pertama untuk wish Friendship5Day tu. So,

HappyFriendshipDay !
♥_♥


                                                                                                                                                 Sincerely,
Hanis Shahira Almokhlis

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara