Friday, September 30, 2011

Untitled.

Ok Assalamualaikum,
Tak jawab dosa, kalau jawab sayang. :)
Sorry guys, dah lama sangat hanis tak update blog. Busy lah katakan. Budak akaun memang gini. Hihi.
Yelah, spend time buat folio akaun je dah tiga minggu. Petak jugak lah kepala buat folio tu, tapi Alhamdulillah atas bantuan shaz si buncet, hanis dah siap! Well, hahah. Sukewww lah kitew.
Tapi, Jumaat next week dah start final exam. Akaun pulak tu yang first. Memang nak nangis ah kan.
Tapi apa boleh buat, semua tu dah plan dan diselaraskan satu Selangor. Redha jelah. :)
Hopefully boleh jawab semua paper dan dapat A+. But at least dapat A pun cukup. Kena study smart nie, study hard saja tak cukup kan? Babyboo saya kata, kalau sayang dia kena dapat straight a's. Ohmaigod, hahah kitew takda lah pandai macam awak. Tapi kita akan cuba buat yang terbaik. Ok? 
 Final exam je dah sebulan, bapak lama gila kan? Ish rasa nak nangis lagi. Hahah. Sebelum hanis terlupa, hanis nak wish GOODLUCK untuk semua calon yang bakal menduduki PMR minggu depan. Buatlah yang terbaik, straight a's dalam tangan tau? I'll pray the best for my adik-adik. Hihi. Jangan jadi macam hanis, rasa menyesal sebab jawab PMR tak berapa nak baik. Tu yang result cukup cukup makan tu. Hehe. Do your best! Especially adik Finaz, Aidil, Aiman. Iloveyou.


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara