Saturday, September 3, 2011

Sob sob :'(


Aku post entri nie sambil menangis. Demand kan nak bagitau 1Malaysia? Hahah. Malam malam butewww gini nak nangis apa pulak aku nie kan? Sakit mata niee haaa. Tuu diaaaa, kat atas tu. Tu pengarang jantung aku. Nama dia Luna. Sama kan dengan nama blog aku? Luna Fantasiku. Kalau nak tahu pasal pengarang jantung aku nie klik sini --> Luna & Cici.
Hm wa manyak sideh woaa. Luna sakit, taktahu lah dia sakit apa. Sekarang badan dia lemah sangat. Bernafas pun kena buka mulut. Huh kesian. Tak silap aku, dia start sakit masa aku balik kampung tu kot. Maybe cuaca pun tak berapa nak sihat, so dia pun tak sihat sama. Omg korang, aku tak boleh tahan nak tengok dia dah. Sedih sangat. Aku angkat dia pun lembik je. Tak macam dulu, tak boleh angkat langsung sebab dia tu suka menggigit. :( Luna tu agresif sangat. Tapi sekarang? Astaghfirullahalazim. :'(
Aku hanya mampu bagi dia panadol + air suam je. Tu pun abang aku yang suruh sebab aku dah panic. Nak bawa dia pergi Vet tapi aku rasa semua tutup. Tapi sekarang Luna dah takda. Sideh :'(






|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara