Friday, September 2, 2011

Kenyang perut, suka hati

Assalamualaikum,
How are you sayang sayang sekalian? Oh rinduuu sangat kat mr blog saya yang comei loteei nie. Berapa hari dah tak post entri baru. Nie semua raya punya pasal. Busy sangat haih. Tak duduk kat rumah. Asyik keluar jea, nie pun baru je balik. 
Raya pertama pergi rumah makcik kat Nilai, Bangsar and Bukit Mahkota. Raya kedua balik kampung Melaka tapi balik hari je. Raya ketiga pergi Ipoh rumah makcik jugak sampai raya keempat nie. Penat tak terkata, penat yang amat sangat. Tidur pun tak berapa nak cukup. Hahah. 
Haaaa, kat kampung jumpa aish si buncet aka my cousie. Tapi still tak duduk sama borak berdua. Ceh ayat aku macam hampeh. Aku sampai kampung jee dia tidur. Mana nak boraknya kan? Then malam tu kat kampung ada buat kenduri and partayyyy hari jadi cousie aku lagi sorang. Tanpa segan silunyaaa aish telah men'snap' pic aku masa tengah ambil duit raya kat nenek kesayangan dia tu. Kurang gulaa punya budak! Hahah, hangin jeee haih. Siiiiiiaaaap ah diaa nanti. Hahah buncet buncet :O

*gambar takda sayang, later upload. busy.


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara