Saturday, August 20, 2011

Tersenyum di pagi hari :)

Jangan cakap aku sakit mental pulak. Tiba tiba nak senyum pagi pagi macam nie. Seraammm! Hahah. Dah nama pun gumbira kan, senyum jelah yang mampu bulan puasa nie. Ohmaiigoddd, korang! Meh sini meh tengok adik nak tunjuk apaaaaaa. 

.......


....


..

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..


Terkejut mak nyah! Hahah. Cody si handsome add aku yawww. Naik gugur jantung aku masa dok mengapprove friend request tadi.
Aku taktahu lah kan page nie betul ke tidak. Tapi kalau nak di ikutkan, aku tengok profile dia memang macam real punya. #berangandahni
Mutual friends pun takda kan? Haaaa, ini boleh menimbulkan satu perasaan yang luar biasa. Hahah. Terlompat-lompat lah jugak aku kan. #lompatsopansebabbulanpuasa
Memang lawak. Eeeee, kitewwww sukewwwwww lah!
Kalau tak real pun takpa, asalkan ada nama CODY SIMPSON add kitaaa. Awak ada ke? Takda kannn? Hihi, demand :P


p/s : imissHIMsomuch. 




|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara