Saturday, July 16, 2011

Sports Day ❤

Tanggal enam belas, bulan tujuh, dua ribu sebelas,
 hari yang mulia, hari bahagia, sambut dengan hari sukan sekolah. 
Mari kita seluruh warga rumah ungu, ramai ramai kita nangis sebab ungu kalah. 
Ungu kalah! Hahah. 

Aku mula merepek dah, hahah. Ok lah, hari nie ada sports day kat sekolah. Best sangat! Tapi aku tak masuk apa-apa acara pun, sorry lah eh. Katakan tidak kepada sukan! Hahah. Aku jaga kiosk dengan shaz, pika, aisar and adik comel iaitu anak kepada Cikgu Khadijah. (;
Best sangat lah, apatah lagi bila abang comel ada. Lengkap berbaju melayu, wahwah! Suka lettewww, hahah. Tapi bersih takdelah pulak, dia pergi tettttttttttttt kot. Hihih, dah lah. Aku nak share some photos yang kitorang snap masa jaga kiosk tadi. 

Meet my budak comel, Nur Ain Maisara. (:

Meet my girlfriends (:

Shaz and me (:

 Me and Syafiqah (:

That's all for today, bye sayang. Muahmuah untuk korang :P



|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara