Saturday, July 9, 2011

Omg omg omg,

Tekan gambar untuk lihat dgn lebih jelas, terima kasih (:

Kalau boleh aku nak nangis guling guling sebab tak dapat pergi this event. Huaaaaaaaa, bencinyaaa! nak jumpa Erul, wanna join this event. Please bring me there, please. Hari nieee pulak kan pelancaran erulfc tu, mesti best kan kat sana? Omg omg, aku rasa aku orang paling rugi lah kan sebab tak pergi. Ada 'kaki' pun tak guna, bukan nak bawa pun. Disebabkan aku sorang je yang obses dengan erul dalam rumah nie, so takda siapa nak back up aku. Kesian kan kat aku? Takpelah, eventho aku tak pergi tapi aku tetap support erul. Always and forever!

( ANNEONGHASEYO )
Bye.


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara