Saturday, July 9, 2011

Help meeeeeeeeeeeeeeee!

Goodmorning everyone! 
Semua sihat? Tak pergi jenjalan ternak lemak ke hari nie? Hahah, ayat cikepal. 
Aku bosan doe duduk rumah, tak buat apa pun. *padahal hw tak siap lagi en
Ok laa fine, aku nak mintak tolong korang nieee.
Kenapa followers aku hilang eh? Kosong, empty! Tapi kat dashboard ada tulis how much followers aku tu. Then, kat blog tu kan, button follow pun tak ada. Kenapaaaa?
Kalau ada sesiapa boleh tolong, comment kat shoutmix okay? Takpun kat faceberuk. Thanks. (:


 Tekan gambar untuk lihat dgn lebih jelas, terima kasih.


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara