Friday, July 8, 2011

Dan sebenarnya,



Orang kata, kalau makin jauh makin sayang sebab kita rindu. Betul ke? Bukan kalau makin jauh, makin hilang ke rasa sayang tu? Okaylah, pendapat aku lah kan. Selagi pasangan masing masing beri kepercayaan dan kejujuran, selagi tu hubungan korang akan berkekalan. Kesetiaan masing masing juga penting untuk menjamin kebahagiaan hubungan couple tu. Aku bukan nak berlagak bagus dalam hal macam nie, just nak share pendapat. Aku pun alami benda yang sama, tapi bukan dengan couple. Aku single, harap maklum lah sayang.

Ok back to the title, sebenarnyaaaaaa.......



........


....


..



Heh nothing lah, heheh. Saja buat gimmick suspend.
Bye.







|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara