Friday, July 15, 2011

Comelnya kau,

Korangggg, followers aku dah wujud balik. Alhamdulillah! (:

Heheh, sekarang tengah penat gila gila. Baru habis jaga kiosk. Korang ada? Hahah.
Ramai betul orang yang comel aku jumpa hari nie, sukasukasuki!
First, aku jumpa BERSIH. Comel gilaaaaa, omg omg dah lah comel. Handsome lagi nah, kalaulah jadi buayafriend aku, ngehngeh * perasan kejap.
Second, ada abang comel datang kiosk dan duduk 'bertapa' kat kiosk tu. Lama gilaaa, LOL. Nak buat kerja pun malu malu, hahah. Kesian aku dengan shaz. Dia speaking meh, tapi 69. Faham kan? Sila angguk kepala anda, terima kasih. 
Lastly, masa balik lepas shaz hantar aku. Ada sorang budak kecik nie, dia jerit dari jauh macam nie 
-----------> Kakakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
Hahah, aku pun senyum jelah. Takkan aku nak jerit 'adikkkkkkkkk!' balik. Aku tak kenal pun dia siapa. Hahah, so comel lah budak tu. Ngeee, aku bagi dia roti chocolate yang cikgu bagi kat aku. Pandai tak? Angguk lah cepat =='
Then, budak comel tu jerit lagi lepas dapat roti macam nie 
---------------> Terima kasihhhhhhh kakakkkkkk! 

Hahah, comel comel semua! (:
Bye.


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara