Tuesday, June 7, 2011

Sunway Pyramid.


Dah dah, jangan mengada ngada nak muntah tengok gambar nie. Haha, anis tahu anis tak comel macam awak awak semua. Ok ok, anis sedar. Haha, tetibe pulak aku emo.

Bytheway, tadi pergi skating. Dengan shaz, abang hairi and abg zaim. Best, seronok sangat. Tapi belum pro lagilah, haha. Asyik jatuh je, *terbongkar rahsia. Im 'skateless' lah you, bak kata abg zaim lah kan. Haha, tahulah dia pro. Hoho, saya shoppingggg! Dapat satu pants yang dah lama 'kempunan'. Tappered pants. Tahuu? Kalau taktahu, tanyalah pakcik google k? Tak kuasa nak imagine bagai. K ah, nak tidur. Kaki dah rasa macam nak tercabut nie, haha. Bye.

P/S : Thanks to Hairi sebab bawak kitorang pergi main skate tu. Then, thanks kat shaz sebab pegang aku dari mula sampai akhir main, lawak. To abg zaim yang dah naik 8KG tu, thanks jugak bagi choc. :)

SAYANG KORANG MUCH !

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara