Saturday, June 4, 2011

Sayang Erul.


Korangggg, My Erul dah keluar AF. Tak bestlah AF kalau Erul takde, benci menyampah! Nak boikot AF, tak adil sangat pihak AF buat macam tu. Last week Lena boleh jee dorang bagi peluang kan untuk teruskan perjuangan dalam AF, wa kan bengkek gilaaa ah sama AF kali nie. Taknak dah tengok diari and konsert AF lepas nie, gilaa manyampah ah! Shit, aku tak sukaaaaaaaaaa. Kesian kot, Erul dah sujud gembira ingatkan dia masuk final. Last last, apa yang dia dapat? Malu weh, malu! Tercalar maruah diaa der, muka dia nampak jee relax kan, tapi hati dia siapa yang tahu kan? Allah je yang tahu isi hati dia. Kesian sangat ok, anis pun yang 'tak' suka nangis nie boleh lari masuk bilik and nangis. Sebab anis rasa apa yang dia rasa. Omgucci, kesiannnn. :(

WHATEVER IT IS, I WILL ALWAYS BE YOUR SUPPORTER. 

ANNEONGHASEYO !

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara