Saturday, June 11, 2011

POKErface,


Hi sihat? Haha, gila kau memalam camni.
Tu atas tu apa weh? Pokeee, kat Faceberuk tu.
Post nie bukan tujuan nak menunjuk, 
just taktahu nak post apa dah.
Dassat tak? haha
Hobi budak fb niee memang suka poke mengepoke kot en.
Kelakar ah, rasa nak gelak guling guling macam filem hindustan tu.
Nak tekan poke back tu malas pulak haih, tak kuasa mak. haha
Tapi ada sorang nama nie jee yang anis poke back. Siapaaaa?
Guess who yeah? hihi
Tu yang anis sensored nama dia tu, :P



|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara