Sunday, June 5, 2011

Legasi Cleopatra.

Hanis Tajima and Damia. :D

Okay, korang jangan mengada ngada nak muntah pulak bila tengok ini gambar okay? I know this picthaaa will make you feels want to kill me. Hahah! Saja upload sebab anis suka tengok anak buah anis nie pose, comel kan? Hihi, tengok laa ucu diaaa. :P
Cehceh, tadi pergi wedding cousin kat Cheras. So tired maaa, nak tidur. Tapi asyik ingat Erul jeee, sampai kat wedding tadi habis anis kena bahan dengan family sebab mood takde. Kena bahan pasal Erul, korang adaaa? Mak, abang ipar, kakak ipar, kakak, anak buah sekali semua bahan anis. Geram tahuuu?! Okay fine, tapi hati dah reda sikit bila abang offer nak bawak pergi AEON sebab anis bagitahu dia yang Erul ada kat sana petang tadi. So, dia pun bawaklah dengan rela hati. Waaaaa, berbunga bunga hati anis nie. Kembang sana sini, nak koyak semua dah. Then sampai sana, excited nie pergi rumah kaca. Kenon ada Erul lah kan, hampeh! Akak sorang nie kata showcase dia tu dah habis. Uwaaaa, masa tu en hati anis nie koyak rabak tauuuu. Macam kena cincang halus halus. Haish, memang hampa gila k. So tadi anis online, ErulFanPage bagitahu yang showcase tu cancel. Tapi takpe, at least saya berjuang untuk jumpa Erul. 

YEAH, SAYA OBSES DENGAN ERUL. AWAK BENCI DIA? GO TO HELL!

ERUL NO 1 !

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

1 comment:

  1. jeles nya . sebaik kau tak sempat jumpa dia tidak aku lagi jeles !! haha . kalau kau jumpa fb yang dia handle sendiri kau habaq tau , jangan kedekut maklumat . YEAH , AKU PEMINAT SETIA ERUL ! DAN PERGI MAM DENGAN SAPA YANG BENCI DIA ! KAN .

    aku tak pernah sesedih gila mcm nie bila pelajar kegemaran aku pada musim2 lepas terkeluar awal . sebab aku tahu dorang memang tak layak . dan kenapa erul yang layak kene keluar ! benci !

    ReplyDelete

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara