Wednesday, June 8, 2011

Be strong.



Ada orang tu dah nak pergi nanti. Mesti tak best kan bila dia takde. Takde orang nak call anis 'satu jam' setiap malam sebelum tidur, takde orang nak cakap 'gagap' dengan anis dah, takde jugak orang nak panggil anis 'honeyzraraaaaa'. Yelaaa kan, mesti busy gilaaa kat sana nanti. :(
Sedihnyaaa, kalau boleh taknak dia pergi. Tapi tu semua untuk masa depan dia. Ok fine, lepaskan dia dengan rela hati k. Ada masa, boleh jumpa. Dont worry hanis, kenapa menggelabah sangat? Chill lah hanis. Huh, sigh.

 

 






|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara