Friday, May 6, 2011

Rindu Mr.Blog.

Waaaaaa, sudah lama ku tidak melawat blogku yang tersayang nieeeee! Tapi blog, kau jangan risau sebab kau sentiasa dekat dihati, macam tv9. Haha, sewel!
 First of all, i want to say sorry to all my blog's fans sebab dah lama tak update blog setelah sekian lamanya. Haha, bajet macam ramai orang jenguk ini blog sajaaaa kan? Teheee, modem saya rosak sebab kena sambar petir, kesian kan? Thats why lama tak update, banyak kot gossip yang nak dikongsikan. Tapi semua dah lupaaa sebab lama sangat, sorry ah der! Gua lupaa meh, next time okay? Sekarang sangat busy, exam dah dekat. Terasa macam organ dalam badan nie tengah main roller-coaster je sebab takut tahap gaban, satu subjek pun tak ulang kaji lagi. Addmath yang takut nie sebab march test anis failed, uwaaa taknak repeat dah benda yang sama. Sengal kan? Sila geleng kepala anda, terima kasih! Okay, tu je kot. Takde idea ah nak share apa, nanti dah muncul idea tu anis share dgn korang okay? Bubye hunny. :)






Yeah, useless. :)









|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara