Saturday, April 9, 2011

Nah, crying.




21st April 2011 at Stadium Merdeka, Kuala Lumpur.
Waaaaaaa, rasa macam nak menangis guling-guling sampai dekat Stadium Merdeka tu je. Okay, saya rasa saya orang yang paling ber-rugi kerana tidak dapat pergi ke konsert Abang JB. Tersangat ah rugi okay. I bet you! Ticket dah sold out. Kalau ada pun yang mahal, ingat aku ada duit ke nak beli. Ayah aku ada ah. Nak mintak, gerenti ah tak dapat sebab dia akan kata 'Buat apa nak pergi konsert macam tu, buang duit je. Tak berfaedah langsung. Okay, im sigh!'. Tapi tak apalah, even tak dapat pergi konsert tengok facetoface, dapat tengok muka Abang JB dekat wayang pun jadi ah kan daripada tak dapat apa-apa langsung. Okay, i will wait for this 14th April. Nak ajak my brother pergi OU or mana-mana jelah untuk tengok my hunnybunny tu. Tak kira okay, nak harap pergi dengan kawan outing sana-sini memang tak lepas ah kot, pulus takdak. Haha, kalau pergi dengan abang boleh bodek abah. Kankankan? Pandai tak saya? Haha, useless punya budak. Tahu korang akan cakap macam tu. Oh My JB, please wait for meeeeeeeeeeee!


lastwords : iloveyou, S. Bye.



|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara