Sunday, April 24, 2011

kritikHEBAT dan NilaUtama

H E L L O !

Haaa, sorry yaa guys semalam tak ada new post. Ceh, macam ramai peminat jee blog aku nie, padahal takde pun kan? Perahsantan jee lebih, haha. Semalam balik kampung, thats why tak boleh nak blogging. Kakak sepupu saya kahwin, sorry gambar takde, saya pemalu. Haha, sila jangan percaya.
  Okay, semalam erul nyanyi lagu Awan Nano kan? Best gilaaaa kot, i sukaaa. You suka tak? Suka ah, suka ah. Alahai, gedik pulak anis nie. Tapi pengkritik macam hampeh bila cakap macam macam dekat erul. Anis bangkang 100%. Eh guys, you know what? Dua tiga hari yang lepas anis usha usha ah kat @15. Yaa, dekat astro channel 109 tu. Ramai gilaaa kutuk erul, macam $%&#*. Dorang kata erul tak bagus ah, afundi OUT erul ah, then dorang kata erul bajet sebab menyanyi lagu korea padahal tak reti cakap korea. Whatistheeee man?! Then then, dorang kata gigi erul macam apa tah. Malas nak cakap, hey manusia! Kau tuu jangan cakap orang je lebih, macam lah kau tu perfect sangat. Geram nie, sabo jelaaa! Yang paling pedas, kritikHEBAT tu lah, korang tengok ah nanti kat @15 tu. Anis yang pantang bila orang kutuk macam tu, anis pun terus register then join chat kat situu. Anis hentam dorang habis-habisan. Padan ah mukaaa, haha. Puas hati anis kan. Watch out your mouth yaa wahai kritikHEBAT dan NilaUtama. :)

One more, jelaous tengok video nie. :(

You should watch this video, and you will feel what i feel.  <


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara