Friday, April 15, 2011

Just for you. :)


To Mr.S, awak sayang saya tak? Awak rindu saya tak? Saya rindu awak sangat sangat oh, even takpernah jumpa. Awak buad video call tadi saya tutup lense sebab segan dengan awak. haha, kesian awak. lain kali saya tak tutop oke? Haha, lepas buat video saya suruh awak buad voice call kankan? Tapi saya diammmmmm je. Awak yang bising. Haha, menyanyi sepuas hati. Tahu ah suara awak merdu macam Bruno Mars. Cetcet! Bytheway, saya suka awak nyanyi sorang sorang macam tu. Comel sangat dah, awak buat saya cair macam ais kena letak bawah matahari je tadi. Senyum jelah saya depan lappy sampai sekarang nie. Oke, stop mencair yeaa 'Nisha'. Sukasukasuka ah, lain kali nyanyi laa lagi eh? Hehe, permintaan terakhir saya. Weee, kidding. Perasan jelah saya nie kan awak? ;)

The next stolie,


To Miss whatever the name is, dalam persahabatan, mesti ada salah silapnya kan? Ada jee yang tak puas hati, walaupun perkara yang hanya sekecil bakteria. Saya tak kisah apa awak nak cakap, saya pun ada perasaan. Saya faham maksud status awak. Sekali awak cakap macam tu, sejuta kali rasa sakit di hati saya. Saya tak faham, kenapa benda macam tu pun awak masih nak memperbesarkan? Oke, saya salah kan? Saya mintak maaf, awak sakit hati kan? Saya pun sakit, kita sama-sama tanggung. Saya dah penat nak berbalah dengan awak, saya kan adik. Saya mengalah. Thankyou. Bye.

p/s : sangat kecewa dengan kata-kata cikgu yang agak 'hot'.

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara