Friday, March 18, 2011

twitter. :)

hello and assalamualaikum.
haha, korang nak tahu? sekarang anis dah batak dengan twitter. yeahh! dulu anis selalu kutuk twitter dekat cousin anis. haha! tapi sekarang anis dah LIKE twitter okay? best, dapat kawan baru. tuu pun kawan kepada cousin anis. the name is raihan, a talkative person and very sensitive. haha, nice to know you raihan. ok lah, tuu je kot entry hari nie. pasal twitter yang tak seberapa. haha! siapa yang ada twitter tu, sila sila lah follow saya, boleh comment nanti. nak link? ada kat tepi tuu, click jee kat huruf T tuu. okay? nak continue ber'tweet'. see ya next time, bye. love.

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara