Wednesday, March 9, 2011

selamat pengantin baru. ❤

Selamat pengantin baru buat kekanda tersayang, Mohd Alhafiz Almokhlis dan pasangannya Nur Sofia Zarith Abdul Rahman. Semoga hubungan kalian berkekalan hingga ke akhir hayat, Amin Yarabbalalamin.

Ok, pada 5 mac 2011 yang lepas, majlis pernikahan antara Mohd Alhafiz (abang anis) dan Nur Sofia Zarith telah berlangsung di Kg Melayu Majidee, Johor. Siapa yang stay Johor tuu tahu laa kat mana tempat tuu kan? Abang anis nikah lepas Isyak, kat masjid apa entah nama dia. Tak ingat laa, hoho! You know what? Abang anis yang nak nikah, anis yang berdebar-debar. Haha! Sila gelak sekarang. Im proud to be him because, dia lafaz nikah tuu sekali jee. No repeat, kenon hebad laa tuu. Kidding, hehe. 
Pada 6 mac 2011, majlis persandingan dilangsungkan di rumah nenek dan atok kak sofia. Sangat meriah dengan deejay yang aww, haha! Kalau ikut cara orang johor, sebelum masuk jumpa pengantin perempuan mesti kena bayar 'tol'. Tol tuu maksud dia kena berbalas pantun, then kena jawab. Kalau tak dapat jawab, kena bayar duit kat dorang. Something like that laa, orang johor jelaa yang tahuu. Haha! Ok, saya jadi photographer sementara sebab abg dapat hantaran camera. So dia suro snap pic dia, abg lagi sorang tuu tolong snap guna DSLR sedara. Masing-masing ada tugas kan? Fair laa tuu, hoho. For me, majlis dia sangat meriah dan best! Nak tengok pic? Meh sini. :P




| the end |

p/s : Btw, hari tuu anis tak bagitahu nama anak buah baru anis kan? Nama dia 'Nur Zara Adreana'. ❤

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

4 comments:

  1. hemsem abg kau , ahha , bini dia pon cantik ,
    yang penting nama ank buah baru kau bestt ,
    haha , sukasuki

    ReplyDelete
  2. haha, tengok laa abang siapa kan? uhuks! weeeett, ada adreana mmg laa best kan? lagi lagi kalau ariena :P

    ReplyDelete
  3. haha , haha , pandai :)
    tp kan aku memang suka nama yang mcm adreena ke , arieena ke , nananana la , haha

    aku dah lupakan makna arieena yang sebenarnya ,
    ngee , jiwang

    ReplyDelete

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara