Saturday, March 19, 2011

hati berbunga.



hati saya sedang berbunga. siapa yang tahu sebabnya? angkat tangan! hoho, saya dah ada orang baru, guess who? cari lah sendiri. tak kuasa mak nak bagitahu, haha. saya sayang awak, sayang sangat sangat. tapi rumah awak jauh, macam mana nie? macam mana kita nak jumpa? its okay lah, kalau dah jodoh tak kemana kan sayangg? cewah! perasan jee saya nie kan. bytheway, thanks sebab teman saya sepanjang saya online. terharu doe. :')
lepas nie sekolah dah start balik, so saya tak boleh online lama lama. just weekends jee boleh, sorry tau? lagipun awak kan nak SPM, bak kata awak kena struggle lebih kan. so awak pun takpayah nak online sangat yeah? kita contact guna phone jelaa oke? hehe, nanti kita texting aw? loveyou, bye.



|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara