Friday, March 25, 2011

birthday party. :)







oh hello and assalamualaikum. :)
first of all saya nak cakap yang saya rinduuuuu sangat sangat sangat dekat budak handsome. aww! bila ah agaknya boleh jumpa kan? hm, missyou lah budak comot. ngeh. :P
oke, berbalik kepada title entry kali nie iaitu pasal 'birthday party'. oke, bp siapa heh? hm, kawan abang anis ah, iaitu Kak Syira. tadi lepas balik sekolah pukol 5.30 macam tu, landing kejap kat hall. penad en, then abang saya membebel suruh saya mandiiiii! haha, pegi rumah kawan dia tu kat Putra Heights. anis sampai tertidur dalam kereta masa otw nak pergi tuu, yolaa ponad den haa. sampai sana pukol 7. abang borak borak dgn kawan dia and saya hanya jadi 'tunggul'. langsung takde kawan nah. better takpayah pergi kot tadi, buad penad badan jee an. tapi kwn dia happening gila babeng ah, sporting. ajak main rebut tiang laa, main pisang goreng apa entah, pasto main sambung ayat. haha, macam budak kecik. saya tak main oke, malas. heheh! kesian Kak Ina, jatuh and kaki dia injured masa main pijak pijak kaki tu. apa entah nama permainan tu, berdarah woaaaa. tapi still gelak lagi, boyfie dia tolong. aww, so sweet! im admit, im so jealous with her. haha! so caring maa, romantic aww. continue, lepas dah habis main tuu Kak Syira potong kek, walnut brownies. nyumnyum, walaweh! lepas tuu balik, sekarang dah penad and its time to sleep. yeh, the end. :D

p/s : Kak Syira kena lamar dengan boyfie dia sempena hari jadi dia. awww!


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara