Friday, February 11, 2011

school life yang baru.

hye there (:
stolie molie hari niee pasal sekolah. yes, sekolah! hmm, sayang sangat lol. sekarang anis dah tukar kelas. anis bukan lagi budak kelas sains tauu. anis tukar kelas 4A, ambil sains pertanian. sains laa jugak kan? hehe, back to the stolie, anis tukar ada sebab. takkan saja saja kan? actually, anis tak boleh nak carry subjek physics and chemist. tak boleh! sangat susah tahap gaban. otak anis tak boleh nak terima subjek tuu. masa bulan january tuu memang anis ada mohon nak tukar kelas, tapi diendahkan oleh guru kaunseling. sebab dia kata result anis bagos, wohooo! kalau anis dah tak boleh nak carry, takkan nak paksa kan sayangg? so, bila anis fikir balik masa bulan feb nie, anis rasa better anis tukar kelas cepad before terlambat.
so, anis pun suro ayah anis buad surat then bagi sendiri dekat cikgu tuu. dia bagi doe! Alhamdulillah. anis dapat tukar masa hari rabu 9 februari 2011.

perasaan anis? uwaaa, mestilah rasa sayangg kan nak tinggalkan kelas yang dah sebulan anis duduk. dengan kawan kawan yang duduk kiri kanan depan belakang anis tuu. im really miss that sweet memories! ouch, masa nak tinggalkan kelas tuu pun anis nangis. tapi, apa boleh buad kan? ini kehendak anis.

hari pertama anis masuk kelas baru tuu, omg. banyak betol dugaan, haha. macam-macam kerenah 'classmate' anis tuu. bising tahap gaban, tension laa jugak. haha! as usual, memang kita tak selesa kan kalau masuk kelas baru? itu laa yang anis rasa. nasib baik shaz ada, dia penyelamat. haha! anis duduk sebelah dia sekarang. but, shaz! im warning to you, jangan buli aku dalam kelas ok! and one more, thanks to madam lim sebab 'terpaksa' terima budak yang menyusahkan teacher nie. kecik hati saya bila teacher cakap macam tuu :( nvm, walaumacammanapun, anis kena sesuaikan keadaan anis dekat sana. kelas 4sc2 dulu tuu lain, sekarang dah lain. apa-apa pun, anis kena terima semuanya. everything! ok? :D

to my old classmates : guys, aku rindu korang sangat sangat! aku takkan lupakan korang dan saat manis kita semua ok? aku harap korang takkan lupakan aku. iloveyou, 4sc2!

to my new classmates : thanks terima aku masuk kelas korang, aku akan cuba ubtuk tidak sakitkan hati sesiapa dalam kelas tuu :) thanks korang!





|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara