Sunday, February 20, 2011

nak boyfriend jugak :P

Heh, haha. Baca tajuk macam anis nie terdesak sangat nak boyfriend kan? Bukan apa, kawan anis dah dapat bf baru woahh. Haha, congrats hunn! Dah laa kau comel, bf kau pulak handsome laa jugak kan. Haha! Memang bagai pinang tak boleh belah langsung laaa. Jokee :P
Pandai kau kan, haha. Apa couple couple nie? Haish, haha. Mengada-ngada jee anis nie. Bytheway, tahniah tahniah tahniah. Suka looo tengok kau macam nie. Nanti pergi date, ajak aku tauu yangg? Wajib tauu? Hikhik, sweet couple! Sayanggg kau muchmuch :*

Korang nak tauu ke siapa gurl yang anis maksudkan niee? Jengjengjeng! Rahsiaa laaa :D


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara