Wednesday, February 2, 2011

menari-nari atas ice ♥

hello people ! 
hee , best tadi outing sama my lovely brother , heri . wohoo ! dia bawak anis pergi sunway . actually , dah lama dia promise nak bawak . tapi baru hari nie terbawak . haha ! best gilagila wa cakap sama lu babe ! dia belanja main ice-skating doe . permainan yang anis nantikan selama nie . hehe . *batak sekejap ..
ok , nak cakap yang anis nie expert main benda nie memang harapan lah kan ? haha , tapi tadi anis dah belajar sikit sikit walaupun kaki menggigil gigil masa nak luncur tuu . memang kelakar tahuu ? gambarnya takde lah sayangg . camera is not allowed ! hoho . you know what ? orang yang dah expert dekat sana semua baik sungguh ! ada sorang uncle chinese nie , dia datang dekat anis then ajar macam mana nak imbangkan badan . *happy chinese new year, uncle ! hehe , and then ada lagi sorang akak nie . dah laa cantik , sumpah cantik ! dia pun ajar anis macam mana nak meluncur dengan betol . so sweet :) thanks akak cantik ♥ sekarang anis dah boleh luncur sikit sikit jee coz tak reti imbang badan sangat. kejap kejap main dekat tepi , whoaaa malu saya tauu . haha . bytheway , thanks to my brother coz baikhati sangat nak belanja main ice skating tuu . love ya ♥


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

2 comments:

  1. lain kali ajak aku ,
    haha , jelesjeles ,,

    i xde abg ~~

    ReplyDelete
  2. haha, buang duit jee ajak kau doe :D

    ReplyDelete

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara