Friday, February 25, 2011

lelaki idaman malaya ♥

semua perempuan mesti mengidamkan lelaki idaman masing-masing kan ? hari nie anis nak 'list' kan characteristics lelaki yang anis suka . so kepada golongan yang bernama lelaki, jom baca!

ciri-ciri lelaki yang menepati citarasa anis :
a) setia pada yang satu
b) jujur dalam perhubungan
c) hormat orang yang lebih tua
d) tak panas baran
e) romantik (wajib) haha!
f) pandai jaga hati anis
g) faham diri anis
h) selalu jadi yang terbaik depan anis
i) berpelajaran setinggi 'gunuing' :D
j) tak lupa cakap 'iloveyou' setiap hari dekat anis :P
k) tak merokok
l)  tak suka cari gaduh
m) pandai memujuk kalau anis merajuk. haha!
n) tough laa jugak kan? six packs woahh. 
o) lagi tinggi daripada anis
p) pandai bergaya / berstail
q) selalu ada disaat anis memerlukan DIA
 and and the last one is, dia mesti sayang and cintakan anis  ♥

ok thats all ,mudah jee kan. haha.
so, semua ciri nie ada kat korang ke guys? kalau ada, cepad isi borang. haha! *craziooo


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara