Friday, February 18, 2011

chocolate indulges,


Nyumnyumnyum ! Ohmygod , mesti ramai yang dah terliur tengok cake yang 'perghh' ! Sedap bhai. Haha! Rasa macam sekarang nie jugak nak pergi beli ini cake oh. Adush, perot dah buat konsert rock bila tengok ini gambar woahh. Haha! Tahan nafsu, tahan nafsu makan! Takpe, esok ada reunion dekat Secret Recipe, tante Nuddy yang invite saya tompang sekaki nanti. Hahah! Tapi tapi, dia takmau belanja saya! Kejam sangat dah tuu kan? Haha, apalah tante niee. Anyway, thank you tauu tante coz invite saya. Esok saya mesti datang ok? Demi cousin yang tersayang. Ok, sila muntah sekarang. Haha.


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

2 comments:

  1. Haha, jumpa esok. Kau nak pergi sekali ke?
    *Baru lepas muntah. :P

    ReplyDelete
  2. kau kata kau pegi dgn tajul? so aku pergi dgn ayah aku kot, takpun dgn shaz. haha! baru legaaa.

    ReplyDelete

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara