Monday, February 14, 2011

budak nie nak kena nie!

woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !
kau nie siapa haa ? nak kena sepak ke ? atau nak kena tembak teros mati jee ? ish , nak bagitahu siapa kau sebenarnya pun susah ke ? kau yang text aku kan ? then , buad macam aku nie yang terhegeh-hegeh nak texting dengan kau . bongoks ! susah sangat ke nak tulis nama kau tuu ? asal ? nama kau tak sedap ? haha ! geram betollah , bgtauu jelaa ! jangan laa buad aku tertanya-tanya ! sengaaaaaaaaaaaal !

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara