Friday, January 28, 2011

busy busy busy and busy (!)

salam rendu untuk semua! oh yeaa, lama kita tak bercengkerama kan? haha. kidding ok? hmm, lama dah anis tak post entry baru. blog nie pun dah berhabuk oh. penad nak bersihkan balik, haha. ok actually anis taktahu nak post apa, tapi tetibe terfikir nak post pasal BUSY. yes, busy atau lebih dikenali sebagai SIBUK. hoho, apa yg sibuk sibuk nie nis? hmm, ofcourse lah pasal pelajaran kan? omg, taktahulah nak cakap mcm mana. form4 nie mmg tahun yg paling sibuk anis rasa. sibuk tahap gaban, ish. rasa nak mati jee, tension gila dgn hw yang bertimbun timbun. tapi, tuu mmg kena buad lah kan? nak buad mcm mana. kena terimalah, tuu lah anis. kau yg gedik nak teruskan masuk sains2 tuu. kan dah kena, padan muka kau! haha. apalah anis nie, marah diri sendiri. boleh boleh jee ada budak kata, form4 nie tahun 'HONEYMOON'. memang tak masuk akal lah budak tuu. haha! sabar jelaa. ok, to adik adik yang akan masuk form4 nanti. jaga jaga ok! mmg tak boleh nak buad benda lain, belajar jelaa. tapi korang jgn mengeluh pulak, terima jee semua tuu dgn hati terbuka walaupun tak boleh nak buka. try ok? hoho. love you! bye.

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara