Monday, December 6, 2010

what the ! ..



Page Graphics


hish ! mulamula post dah marah marah kan ? mana anis tak marah , ada orang guna nama blog lama anis ! hurgh , bengang betul laa . yang anis tahu laa kan , nama blog lama anis tuu memang khas untuk anis dengan geng anis . kawan anis yang suggest nama tuu utk bear yang kitorang beli dua  . tibatiba anis tengok tadi , sha kawan anis cakap nama blog lama anis ada orang lain pakai . wtf ! hish , anis bukan apa . tak bole laa tengok org lain ambil nama tuu . tuu memang nama khas and hanya untuk SAYA ! anis taktahu laa siapa budak tuu , baru lepas UPSR rasanya . mana dia dapat nama tuu pun anis taktahu . hurgh ! geram oh dan teramat geram . memang kau sengal laa sayanggg !




p/s : siapa yg tahu tuu , cuba laa buka link lama anis dan tengok sendiri (:



|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara