Monday, December 6, 2010

taylor swift ♥

before ♥

after ♥

oh okey (: siapa yang tak kenal gadis cantik manis diatas kan ? sebut jee nama dia , mesti semua kenal . oh dia sangat cantik ! like a barbie right ? omg omg ! sekarang dia sudah mentransformasikan rambutnya . hehe (: tengok laa tuu , dulu rambut dia curl and sekarang dah rebond . wah wah wah ! you're so beautiful , taylor ♥ dia kakak anis , dalam mimpi . haha ! tak salah kan ? kalau boleh laa kan , anis teringin sangat nak jumpa dia . lawa siot ! lepas tuu minta dia jadi kakak anis *berangan ! haha ♥


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara