Friday, December 17, 2010

see jayy seven ♥ (':

hello and good evening everybodys! yeah, post anis hari nii hanyalah untuk suka suka. sebab anis dah taktahu nak post apa dah (': korang baca title anis nii mesti korang tahu, kalau ada yang taktahu tuu buad buad tahu saja lahh yea? haha! ok ok, title anis tuu means CJ7 lahh. yeaa, CJbinatang yang kecil and then warna hijau yang comel comel tuu. tuu laa diaa. hee, anis suka diaa. comel plusplus! tapi anis ada binatang nii yang kecil jee, yang besar belum ada lagii. ada sesiapa nak sponsor? haha! ok ok, dia unique sangat sangat oh. tapi anis pun confused yang dia nii binatang atau alien? haha! hmm tak kisah laa kan dia apa, yang penting dia comel macam anis. haha! jkjk. ok dekat bawah nii anis upload gambar CJ7 comel nii untuk tontonan semua (':



comel bukan ? grrrr 

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara