Friday, December 10, 2010

Sakit Hati.

Profile Graphics, Page Graphics, Tumblr Graphics

okey , entah kenapa dua tiga hari nii hari anis sangat moody . ini tak kena , itu tak kena . hmm , anis rasa mcm anis dah lain gilaa sekarang . anis taktahu laa kenapa . dengan kawan kawan pun dah mcm lain . lain sangat ! anis taknak laa cerita mcm mcm dekat sini kerana anis rasa ianya terlalu peribadi kan . tapi anis minta maaf sangat sangat , hanya blog laa tempat luahan hati anis . okey anis tak salahkan sesiapa dalam hal nii . ini semua maybe salah anis . anis terlalu mementingkan diri sendiri kan ? okey anis faham kalo ada orang mula benci or menyampah dengan sikap anis . coz anis rasa itu sangat wajar (: its okey , anis tak kesa laa org nak cakap apa kan . yang penting skrg , anis taknak ada hati sesiapa pun yg terguris . so anis minta maaf sangat okey kepada sesiapa yg pernah anis sakitkan hati dia tuu . hmm , anis tahu anis bodoh . okey thats all peeps .

p/s : forgive me )':

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara