Tuesday, December 21, 2010

my fb bestfriends ♥

okeyy hello peoples ! today entry anis ialah about my bestfriends . dekat fb jelaa , and dekat luar pun . just tak pernah jumpa lagi laa der . oh mereka yang anis maksudkan ialah Muhammad Aqmal dan Muhammad Hanis Abdul Rahman . oh mereka sangat baik okeyy . dulu kitorang tak kenal langsung . sampai laa one day nie , dorang add anis dekat fb . start tuu , anis mula comments dengan dorang . lama lama jadi rapat , dah mcm sibs dah . dorang nie kelakar , haha . selalu saja buad anis tergelak depan lappy sorang sorang . haha ! but im still waras okeyy . hee mereka mereka sangat baik dan anis sayangg mereka . aww , sweet . sekarang anis gelarkan aqmal as my grandpa and hanis as my grandma aka my twins *nama sama . hee , i think thats all fr today . ini untuk awakk sayangg :


this is aqmal , handsome boy (:

yang ini pulaa hanis , comel boy . grr (:

p/s : anis sayangg korang lha abang handsome and comel .









|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara