Sunday, December 26, 2010

MALAYSIA WON (!)

INDONESIA KALAH DENGAN TERHORMAT !
itulah antara status yang anis terbaca dekat home mukabuku anis . ayat diaa memang macam orang dah putus harapan , haha . memang laa , orang yang tulis ayat tuu orang Indonesia jugaa meh . mana taknyaa , mesti dorang bengang gilaaaa dengan pasukan Malaysia . tapi nak buad macam mana , dah nasib pasukan kita menang . terima aja dong ! haha ! nanti ada lawan lagi sekali dekat Indonesia pulaa kan ? so anis doakan semoga pasukan bola Malaysia akan terus berusaha dan mendapat gelaran JUARA okeyy . 

Malaysia-3   Indonesia-0 

hope Malaysia dapat kekalkan prestasi yang lebih mantoppp di masa akan datang , cewah !

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara