Tuesday, December 28, 2010

Kontest Blog Paling Kawaii

oh hello (!)
heh , nie nak bagitahu . anis nak join lah contest nie , rasa macam menarik . tapi memang menarik lah yang . oh nie baru second contest yang anis join . malas banyak banyak , hehe ! hadiah dia comel jee oh grrr . header like kawaii gituu , hehe :)


syarat-syarat nya :-

Yang pertama sekali , korang wajib ada blog .
 Follow blog aku ni supaya bila aku update apa², korang akan tau .Senang kan mcm tu ?
 Like fanpage blog ini di Facebook
 Buat satu entry bertajuk Kontest Blog Paling Kawaii dan link kan terus pada blog saya atau link entry kontest ini . Ambil gambar di atas ni sekali .
 Bila dah buat , sila comment di ruangan comment di bawah . Jangan ngade² comment kat tempat lain pulak :P
 Kemudian tag 4 orang blogger lain .


Contest by : kak syamira

Tag kepada :
1-Followers
2-Readers
3-Stalkers
4-Haters

okayy , itu sahaja (!)





|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara