Sunday, December 12, 2010

hari yang sangat indah ♥ (:

okey , the stolie today is about my wonderful holiday laa sayanggss (: 
hmm , maybe my followers taktahu kan sebab anis bagitahu dekat facebook sahaja . ni yang anis nak cerita dekat korang nii . yeah ! best gilaa oh pergi familyday satu keluarga . familyday nii company ayah anis yang buad . so mestilah kawan kawan ayah anis pun ada sekali kan . yang pergi familyday tuu , ofcourse lah my parents kan and then anis , abg hairi , angah and her family . abg hafiz dengan along tak follow sekali . mereka ada hal tersendiri lah (: so semalam bertolak dari rumah pukol 8 pagi mcm tuu laa . then , sampai sana pukol 11 . heh , takde sorang pun yang sampai lagi laa . so family kitorang jee yang datang awal . dah boring gila pergi laa jalan jalan dekat air terjun gunung ledang tuu . wah ! so many peeps there maa . daripada yang mudaa sampai lah yang tua . shiok gilaa babe ! tapi dapat tengok jee coz kitorang tak dapat kunci resort lagi . dah tuu , pukol 12 baru check-in . aww bilik kitorang besar gilaa . boleh buad mcm mcm er . okay , and then rest sekejap dlm bilik , penad kan . pukol 2 kena turun sebab ada sukaneka . haha , anis tak masuk satu acara pun walaupun telah dipaksa beberapa kali oleh makcik makcik sekalian . kejam bukan ? haha ! takde kawan laa nak join dorang . ada yang sebaya , tapi tak sekepala . hmm nevermind sayangg (: haha ! masa sukan tuu , suddenly hujan turun . haish ! kacau daun betul laa . haha ! semua lari lintang pukang masuk bilik masing masing oh . kelakar jee tengok makcik pakcik tuu lari kedek kedek . astaghfirullah , mengutuk orang pulaa heh . haha ! then , malam ada dinner . kena keluar laa kan , my dad jadi emcee deh . kahkah ! dia dah laa kuat gemuruh mcm i . haiyo ! kesian . terpaksa laa kan , nak buad mcm mana . lepas makan , ada lucky draw . nii yang best nii , number lucky family kitorang adalah LIMA okay . ecece ! at last , number naik . dapat apa heh ? teka laa . hmm , sudah tuu ada karaoke contest and semua keluarga wajib masuk . grr , sebal ! nama my parents naik last sekali . tapi abah tak boleh masuk , sebab dia bertugas kan masa tuu . haha ! kelakar gilaa laa , contest tuu kena anak dengan mak yang masuk . then , abg hairi suruh anis naik with my mom . haih , taknak i derr , maaf lah heh . at last abg hairi yang naik dengan my mom ! haha , lama doo dorang tunggu nak pujuk family kitorang naik pentas tuu . bila dah naik , dorang semua tepuk tangan kuat kuat . mcm apa ntah . anis jadi photographer laa masa tuu en . lepas dah habes semua tuu , balik bilik laa der tidur , apa lagi kan . cium bantal laa , haha ! pagi tadi bangun , pergi breakfast dekat cafe . hmm anis nak cari someone , tapi tak muncul muncul pun . maybe dia still tidur kan ? nevermind laa you (: lepas tuu jalan jalan p beli something . balik bilik , tukar baju and masuk pool . yeah ! dia yang saya cari rupanya tenga mandi dekat pool . haha , sengal punya budak . ecece , masa anis tenga mandi dia tuu pandang jee . ewahh ! haha , im blushing :D at last pukol 12 check check check check it out laa hunn . apa lagii ditunggu tunggu kan . anis nampak dia , wah ! kacak yea kamu . i likee ♥ tapi tak ambil peluang tuu utk buad something yang pandai . haha ! faham faham jelaa . oh lepas tuu terus balik , goodbye wahai awak si kacak ! nextyear ada lagi , kita mesti jumpa tau ? (:

okay , this is fr you sayanggg :

 abah (depan baldi) jadi pengadil untuk sukaneka ♥


 abah ( yang kiri sekali) menyanyi ceh masa jadi emcee ♥ 

haha , abg hairi dgn mak kena naik pentas ! padan muka ♥

 ewahh , romantik aww ! abah bagi bunga dekat my mom ♥


ini lah gift lucky draw kami ♥

nii masa nak balik . yg baju biru tuu ayah kepada budak kacak . aww ! ♥


haha , thats all . sekian (:

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara